Tuoteryhmä

Tuotemerkki

Hinta

Trailerit

Warn sähkövinssit traileriin

Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto laajasta mallistostamme.

Vinssit venetraileriin ja vinssit autotraileriin


Laadukas Warn sähkövinssi traileriin kauko-ohjauksella. Paljon erilaisia malleja kauko-ohjauksella ja synteettisellä köydellä.

Kippari lehden testivoittaja Warn AXON
Warn AXON sarjan vinssit käyttäjille jotka haluavat parasta trailereihin kokonaispainolta aina 3000kg saakka. AXON vinssit saatavilla 1588, 2041 ja 2495 kgf vetotehoilla. Ainutlaatuinen Motactor, moottorin ja digitaalisen kontaktorin yhdistelmä helpottaa olennaisesti vinssin asennusta. AXON vinssien laadukkaan pinnoitteen ansiosta vinssi näyttää hyvälle vielä vuosienkin kuluttua. Luokkansa paras tiivistys IP68 pitää ulkoiset elementit veden, suolan ja pölyn vinssin ulkopuolella ja vinssi toimii ja kuulostaa hyvälle vielä vuosienkin kuluttua. Lisävarusteena mullistava Bluetooth täysin viiveetön kauko-ohjaus älylaitteella, lisämausteena välitön palaute älylaitteen näytölle akun jännitteestä, vinssin kuormituksesta sekä moottorin lämpötilasta. Kippari lehden testivoittaja AXON 45-S sai korkeimmat pisteet voimasta ja virrankulutuksesta, asennettavuudesta ja kauko-ohjauksesta. Warn AXON sähkövinssi traileriin on valinta johon et voi pettyä.

Laatua järkihintaan Warn VRX sarjan vinssit traileriin.
Suorituskykyiset Warn VRX sarjan sähkövinssi traileriin. Valitse sopiva malli kolmesta kokoluokasta trailereihin joiden kokonaispaino on alle 2200kg. Huolellisesti suunniteltu vinssin tiivistys IP68 luokituksella tekee vinssistä luotettavan työkalun myös vaativiin olosuhteisiin. Korkean hyötysuhteen omaavat moottorit mahdollistavat alhaisen virrankulutuksen jonka ansiosta veneen lasku ja nosto sujuu ongelmitta kaikissa olosuhteissa. Toimintaa merkittävästi helpottava kauko-ohjaus saatavilla VRX vinsseihin älylaitteella Bluetooth yhteydellä tai langattomalla radio-ohjauksella.

Tehokkaat Warn VR EVO vinssit kokonaispainoltaan suurimpiin trailereihin.
Valitse Warn VR EVO sarjan sähkövinssi traileriin on sopiva kun kysymyksessä on raskas vene tai muu kuorma. VR EVO sarjan vinssejä saatavilla kolmessa kokoluokassa 3630, 4536 5440 kgf vetotehoilla. Vinssit toimitetaan kevyellä ja käyttäjä ystävällisellä synteettiselä köydellä ja johdollisella sekä johdottomalla kauko-ohjauksella. Huolellisesti suunniteltu vinssin tiivistys IP68 luokituksella tekee vinssistä luotettavan työkalun myös vaativiin olosuhteisiin. Myös VR EVO mallisarjaan saatavilla älylaitteella ja Bluetooth yhteydellä toimiva langaton kauko-ohjaus. VR EVO vinssin asennus on erittäin helppoa integroidun rakenteen ja helppoon asennukseen suunnitellun asennuslevyn avulla.

Warn Utility vinssit trailereihin, helppo ja nopea asennus.
Warn Utility sarjan vinssit on suunniteltu erityisesti traileri käyttöön sopiviksi. Vinssin mukana asennuslevy jolla vinssi on mahdollista asentaa venetraileriin tai autotraileriin. Saatavilla kolme mallia 2000DC, 4000DC ja 5000DC mallit teräsvaijerilla tai synteettisellä köydellä. Lisävarusteena erinomainen Bluetooth yhteydellä älylaitteella toimiva kauko-ohjaus tai langaton radio-ohjaus. Warn sähkövinssi traileriin on paras varuste vapaa-aikaan ja työhön.
13