Rajaa valintaa

Hinta

Tarjoustuote

Teho

Muoto

Koko

Asennus

LED-valot

Hanki LED-lisävalo Vision-X:n mallistosta. Vision-X on johtava LED-valovalmistaja maailmassa, pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa ja valojen tuotanto on Vision-X omistamassa nykyaikaisessa tehtaassa Etelä-Koreassa. Vision-X LED-lisävalo on kysytty ja suosittu tuote, jonka vuoksi sarjan tuotteita myydään nyt ympäri maailman yli 127 maassa ja seitsemässä maanosassa. Vision-X LED-lisävalot ovat ehdottomasti edelläkävijä muotoilussa, tekniikassa ja innovaatioissa, valojen valmistuksessa käytetään markkinoiden parhaita komponetteja ja viimeisintä tekniikkaa, vakuutena laadustaLED-valoilla on peräti 5,5-vuoden takuu. LED-valoja on saatavilla yli 1000 eri tuotenumeroa.

Miksi valita Vision-X LED-lisävalo

Vision-X LED-valoissa yhdistyvät LED-valojen parhaat ominaisuudet kuten alhainen virran kulutus, pitkä käyttöikä sekä erinomainen tärinänkesto. IRIS heijastin tekniikan myötä nyt myös LED-lisävalojen valokeila voi kantaa jopa yli 1000m. Yhdessä LED-lisävalossa on jopa 13 erilaista LED valoa, tämän mahdollistaa erikseen saatavissaa olevat polykarbonaatti suodattimet joiden avulla valokuvio saadaan halutun laiseksi, suodattimia on myös useita eri värejä jotka parantavat näkyväisyyttä erilaisissa olosuhteissa. LED-lisävalojen myynti kasvaa voimakkaasti ja on jo syrjäyttämyt perinteiset halogen ja HID eli Xenon valot. LED-lisävaloja on valikoimissamme useita eri muotoja ja kokoja perinteisestä HID ja halogeeni valoista tutusta pyöreästä aina lähes 150cm leveisiin suorakaiteen muotoisiin valopaneeleihin. Erinomaisten Vision-X LED-lisävalojen käyttökohteilla vain mielikuvitus on rajana. LED-lisävaloja on jo asennettu vuosia mm. mönkijöihin, maasto- ja henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja kaiken tyyppisiin työkoneisiin.

Yleisesti LED-lisävaloja käyttävät paljon ajavat ammattiautoilijat kuten Taxit, kuljetusliikkeet, maansiirtoliikkeet, maastoautoilija, poliisi, pelastusviranomaiset, puolustusvoimat, rajavartiolaitos, metsäkoneurakoitsijat ja kaivosala.

388