Tietoa meistä

Markkinoiden suurin ajoneuvovinssien toimittaja.

Atlok Oy on ajoneuvoihin liittyvien teknisten laitteiden ja lisävarusteiden maahantuonti- ja myyntiliike. Tuotevalikoimamme koostuu arvostettujen ja tunnettujen kansainvälisten valmistajien merkkituotteista. Päätuotemerkkimme on amerikkalainen Warn, joka on ajoneuvovinssien johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Meillä on markkinoiden laajin valikoima sähkö- ja hydraulivinssejä, sekä niiden lisävarusteita. Erittäin hyvin menestynyt tuoteryhmä on mönkijän lisävarusteet, Warn on siinäkin markkinajohtaja. Vision-X LED valaisimet on yksi nopeimmin kasvava tuoteryhmämme. Vision-X LED valot on maailman laajuisesti tunnettu brändi, LED valo valikoimasta löytyy oikea valaisin lähes joka käyttöön.

Asiakkaitamme ovat ajoneuvojen valmistajat sekä kori- ja päälirakentajat, maahantuojat, mönkijä jälleenmyyjät, maasto- ja erikoisajoneuvojen käyttäjät, kuntasektori, sekä teollisuus. Jälleenmyyjien kautta tuotteitamme hankkivat laatutietoiset harrastajat, eri alojen ammattimiehet, ja erilaiset yritykset.

Nykyaikainen logistiikkakeskuksemme sijaitsee vajaan 20 km päässä Tukholman keskustasta Saltsjö-Boossa josta toimitamme tuotteita laatutietoisille asiakkaillemme.

Toivotamme kaikille uusille ja vanhoille asiakkaille, sekä muille tuotteistamme kiinnostuneille hyödyllisiä lukuhetkiä kotisivujemme parissa.

0