Tietoa meistä

Markkinoiden suurin ajoneuvovinssien toimittaja.

Atlok Oy on ajoneuvoihin liittyvien teknisten laitteiden ja lisävarusteiden maahantuonti- ja myyntiliike. Tuotevalikoimamme koostuu arvostettujen ja tunnettujen kansainvälisten valmistajien merkkituotteista. Päätuotemerkkimme on amerikkalainen Warn, joka on ajoneuvovinssien johtava valmistaja maailmanlaajuisesti. Meillä on markkinoiden laajin valikoima sähkö- ja hydraulivinssejä, sekä niiden lisävarusteita. Erittäin hyvin menestynyt tuoteryhmä on mönkijän lisävarusteet, Warn on siinäkin markkinajohtaja, valikoimaamme kuuluu myös mönkijä puolella erittäin arvostetut Kolpin mönkijävarusteet. Vision-X LED valaisimet on yksi nopeimmin kasvava tuoteryhmämme. Vision-X LED valot on maailman laajuisesti tunnettu brändi, LED valo valikoimasta löytyy oikea valaisin lähes joka käyttöön.

Asiakkaitamme ovat ajoneuvojen valmistajat sekä kori- ja päälirakentajat, maahantuojat, mönkijä jälleenmyyjät, maasto- ja erikoisajoneuvojen käyttäjät, kuntasektori, sekä teollisuus. Jälleenmyyjien kautta tuotteitamme hankkivat laatutietoiset harrastajat, eri alojen ammattimiehet, ja erilaiset yritykset.

Toimitilamme sijaitsevat Riihimäen Mattilan Teollisuusalueella, vain kivenheiton päässä moottoritien Riihimäen eteläisestä liittymästä.

Toivotamme kaikille uusille ja vanhoille asiakkaille, sekä muille tuotteistamme kiinnostuneille hyödyllisiä lukuhetkiä kotisivujemme parissa.

0