Kategoria

Tuoteryhmä

Tuotemerkki

Hinta

Tarjoustuote

Vinssit

WARN vinssit sinulle joka arvostat laatua!


Laajasta valikoimastamme vinssit joka lähtöön
Valikoimastamme löydät luotettavuudestaan tunnetut laadukkaat Warn vinssit ja tarvikkeet vinssaukseen. Sähkövinssejä on saatavilla 12V, 24V ja 230V käyttöjännitteellä teholuokassa 900 - 8100 kgf. Hydraulivinssejä löytyy 900 - 13600 kgf teholuokissa.

Paljon käyttökohteita
Warn vinssejä käyttävät eri alojen ammattilaiset ja vapaa-ajan käyttäjät. Käyttökohteita mm. mönkijät, maastoautot, trailerit, hinausautot, lavetit, pelastusajoneuvot ja military ajoneuvot.

Asennussarjat helppoon asennukseen
Valikoimassamme on laaja valikoima erilasia asennussarjoja ja tarvikkeita. Näiden avulla vinssin asennus on helppoa ja nopeaa. Valmiita asennussarjoja löytyy mm. mönkijöihin, maastoautoihin ja pakettiautoihin.

Turvallinen ja tehokas vinssin käyttö
Erilaisilla lisävarusteilla vinssaukseen teet vinssaustapahtumasta turvallisen ja tehokkaan. Nämä ovat välttämättömiä varusteita kaikkeen vinssaukseen. Älä unohda näitä!

Palvelu ja asiantuntemus
Meillä on erittäin laaja ja pitkäaikainen yli 25 vuoden kokemus ajoneuvokäyttöön suunnitelluista vinsseistä. Warn vinssit sinulle joka arvostat laatua.

Valitse alla olevista kategorioista itsellesi sopivin. Vinssin käyttökohteen mukaan, vinssin mallisarjan mukaan tai vinssin kapasiteetin mukaan. Älykkäillä suodattimilla löydät helposti käyttöösi sopivan vinssin.
639