Warn Series G2 9 hydraulivinssi – 4082 kgf – ei vaijeria

3.299,00 

Hinta sis. ALV 24%

Yksikkö: KPL

Tuotetunnus: 105330

Uusi hydraulisten vinssien sarja kaikenlaisiin vinssaustöihin

Hinausalan töissä vinssin tulee toimia luotettavasti koko päivän, päivästä päivään. Niinpä olemme suunnitelleet uudet G2-sarjan hydrauliset vinssit entistäkin lujemmiksi ja helppohuoltoisemmiksi. Niissä on suorituskykyä parantava, entistäkin tehokkaampi vaihteisto. Pienempi huollontarve ja lyhyemmät seisokit tarkoittavat, että työtä tulee tehtyä ja rahaa ansaittua enemmän.

WARN Series G2 9 Hydraulivinssi on uusinta uutta WARN Industrialin planeettavaihdevinssien mallistossa. Uudet moduulirakenteet, parannetut suoritustasot ja kestävyys – parempi kuin koskaan – ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta työt sujuvat. Tämän vinssin kapasiteetti on 4082 kgf  (9,000 lbs.) monina erilaisina konfiguraatioina. Spekseistä riippumatta tämä vinssi voi olla kovin koskaan värväämiäsi työntekijä.

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

G2 OMINAISUUDET JA EDUT:

  1. Uudelleen suunnitellut rummunkannattimet ovat vahvemmat kuin koskaan. Uusi luja rakenne suojaa valua särkymiseltä, ja ruostumatonta terästä olevat kiinnittimet toimivat murtopultteina, joten jos sidetanko sattuu murtumaan, korjaus käy helposti ja nopeasti.
  2. Uuden rakenteen ansiosta kytkimen kiinnitys on erittäin kestävä. Vapaakytkimen uusi 90 asteen liike mahdollistaa kytkimen helpomman etäkäytön.
  3. Tehokas jarru pystyy kannattamaan vinssin koko nimelliskuorman ja toimii ehdottoman varmasti.
  4. Kuulalaakereiden rakenteen ja lentokonelaatuisten erittäin alhaisissa ämpötiloissa toimivien voiteluaineiden ansiosta rumpu pyörii kevyesti kovimmallakin pakkasella, minkä ansiosta vinssejä on helpompi käyttää.
  5. Helppo käyttää, helppo huoltaa, neljään asentoon asennettavat hydraulimoottorit ovat nopeita, tehokkaita, mikä tarkoittaa vähemmän huolto- ja työaikaa.
  6. Kestävä viimeistely suojaa korroosiolta.
  7. Monilta osin parannetun tiivistyksen ansiosta vinssien kotelointitaso on IP-68 / IP69K. Vesitiiviyden ansiosta vinssit ovat luotettavia ja kestävät pitkään kaikenlaisissa olosuhteissa.

Lisätiedot

Valmistusmaa

US

Yksikkö

KPL

Nettopaino

38,7

Pakkaus

Kartonki

Rahdituspaino

45

Pakkauksen mitat

69x43x33

Rummun halkaisija

102 mm

Rummun laipan halkaisija

209 mm

Rummun laippojen väli

253 mm

Tiivistys

IP-68/69K

Käyttö (veto tai nosto)

Vetoon

Vinssimalli

Tuoteryhmä

Vinssisarja