Warn

Olemme alan johtaja syystä. Vuodesta 1948 lähtien Warn Industries on rakentanut mainetta valmistamalla parhaita vinssejä, puskureita ja lisävarusteita, jotka on suunniteltu, valmistettu ja testattu luotettaviksi, kestäviksi  ja tietysti rakkaudesta maastoajoon. Suomessa Warn tuotteiden maahantuonti ja myynti Atlok Oy. When you go prepared, you get to keep going.

Yli 70 vuotta innovaatiota

Warn Industries perustettiin vuonna 1948, kun Arthur Warn alkoi valmistaa lukitusnapoja toisen maailmansodan ylijäämä-jeepeille. Tämä keksintö teki tuhansista jeepeistä hyödyllisiä autoja, joilla voitiin ajaa sekä maantiellä että maastossa. 1950-luvun lopulla Warn kehitti ensimmäisen sähkövinssin ja loi johtavan brändin maastossa ajajille, nelivetoisten autojen ystäville ja kovaa työtä tekeville maanviljelijöille. Warn toi markkinoille myös ensimmäisen sähkökäyttöisille urheiluajoneuvoille tarkoitetun vinssin 30 vuotta sitten, jolla parannettiin maastoajoneuvojen suorituskykyä.

Mutta Warn ei valmista vain vinssejä. Me tarjoamme monia teollisuuden johtavia puskureita ja asennusjärjestelmiä, luotettavia virityslaitteistoja ja kyntöjärjestelmiä. Täydellinen tuotevalikoima niille, joka käyttävät kuorma-autojaan, maastureitaan ja sähkökäyttöisiä urheiluajoneuvoja joko työssä tai vapaa-ajan huviksi.

Warn Industries ei yli 70-vuoden iässä osoita mitään merkkejä vauhdin hidastamisesta. Osallistumme lähes sataan messu- ja kuluttajatapahtumaan ja jatkamme uusien, innovatiivisten ja huipputuotteiden lanseerausta vuonna 2022.

Ilman uskollisia WARN-asiakkaitamme emme olisi pystyneet olemaan yhtä suosittuja yli 70 vuoden ajan. Joten teille kaikille, jotka olette ostaneet tuotteitamme vuosien kuluessa: me sanomme: kiitos!
950