Warn Series G2 15 DC sähkövinssi 24V – 6804 kgf – ei vaijeria

4.799,00 

Hinta sis. ALV 24%

Yksikkö: KPL

Tuotetunnus: 104540

Industrial -sarjan DC-sähkövinssien uusi sukupolvi on valmiina työhön

Uudet G2-sarjan DC-sähkövinssit sopivat ihanteellisesti pelastajille, hinausajoneuvoihin ja muihin tarkoituksiin, jossa sähkövinssi on paras vaihtoehto. Uuden tason suorituskyvyn, kestävyyden ja tehokkuuden ansiosta työt sujuvat nopeasti ja luotettavasti, kerran toisensa jälkeen.

WARN Series G2 15 DC on uusinta uutta WARN Industrialin planeettavaihdevinssien mallistossa. Uudet moduulirakenteet, parannetut suoritustasot ja kestävyys – parempi kuin koskaan – ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta työt sujuvat. Tämän vinssin kapasiteetti on 6804 kgf (15,000 lbs.) monina erilaisina konfiguraatioina. Spekseistä riippumatta nämä vinssit voivat olla kovimpia koskaan värväämiäsi työntekijöitä.

5 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

G2 OMINAISUUDET JA EDUT:

  • Uudelleen suunnitellut rummunkannattimet ovat vahvemmat kuin koskaan. Uusi luja rakenne suojaa valua särkymiseltä, ja ruostumatonta terästä olevat kiinnittimet toimivat murtopultteina, joten jos sidetanko sattuu murtumaan, korjaus käy helposti ja nopeasti.
  • Uuden rakenteen ansiosta kytkimen kiinnitys on erittäin kestävä. Vapaakytkimen uusi 90 asteen liike mahdollistaa kytkimen helpomman etäkäytön.
  • Tehokas jarru pystyy kannattamaan vinssin koko nimelliskuorman ja toimii ehdottoman varmasti.
  • Kuulalaakereiden rakenteen ja lentokonelaatuisten erittäin alhaisissa lämpötiloissa toimivien voiteluaineiden ansiosta rumpu pyörii kevyesti kovimmallakin pakkasella, minkä ansiosta vinssejä on helpompi käyttää.
  • Helppo käyttää, yksinkertainen huoltaa. Neljään asentoon asennettava moottorit ovat nopeita ja tehokkaita. Mikä tarkoittaa vähemmän käyttöaikaa ja enemmän työaikaa.
  • Kestävä viimeistely suojaa korroosiolta.
  • Monilta osin parannetun tiivistyksen ansiosta vinssien kotelointitaso on IP-68 / IP69K. Vesitiiviyden ansiosta vinssit ovat luotettavia ja kestävät pitkään kaikenlaisissa olosuhteissa.
  • Täysin uusi planeettavaihteisto antaa nopeaa, äänetöntä ja luotettavaa vetovoimaa. Melu- ja tärinätasot ovat jopa 65 % entistä alhaisemmat, joten vinssien käyttö on mukavampaa.
  • Teollisuustason etäohjaus toimii luotettavasti vuodesta toiseen. Suunniteltu täyttämään tiukat suorituskykyvaatimukset.

Lisätiedot

Valmistusmaa

US

Yksikkö

KPL

Nettopaino

45,1

Pakkaus

Kartonki

Rahdituspaino

51,75

Pakkauksen mitat

79x43x33

Rummun halkaisija

102 mm

Rummun laipan halkaisija

209 mm

Rummun laippojen väli

253 mm

Tiivistys

IP-68/69K

Käyttö (veto tai nosto)

Vetoon

Vinssimalli

Tuoteryhmä