Lisävalo Vision X Shocker Dual Action 195/300W White/White

2.219,00 

Hinta sis. ALV 24%

Yksikkö: KPL

Tuotetunnus: SHK-BV18WPW

Vision X Shocker Dual Action 195/300W lisävalopalkki on täydellinen valinta lisävalaistukseen, tarjoten säädettävän valonlähteen muuttuviin sääolosuhteisiin yhdellä napin painalluksella. Tämä Shocker valopalkki yhdistää innovatiivisen VRT (Vector Reflector Technology) ja PLC (Photon Light Core) teknologian tarjoten samanaikaisesti pitkän kohdevalokeilan ja elliptisen laajan valokeilan yhdessä kompaktissa lisävalopalkissa.

  • Ei hyväksytty tieliikennekäyttöön

1 varastossa

Kuvaus

VISION X SHOCKER DUAL ACTION 195W/300W

Vision X Shocker Dual Action 195/300W lisävalopalkki on täydellinen valinta lisävalaistukseen, tarjoten säädettävän valonlähteen muuttuviin sääolosuhteisiin yhdellä napin painalluksella. Tämä Shocker valopalkki yhdistää innovatiivisen VRT (Vector Reflector Technology) ja PLC (Photon Light Core) teknologian tarjoten samanaikaisesti pitkän kohdevalokeilan ja elliptisen laajan valokeilan yhdessä kompaktissa lisävalopalkissa. Shocker Dual Action LED lisävalopalkki tuo monipuolisuutta ja valotehoa etualalle mahdollistamalla valojen säätämisen jatkuvasti muuttuviin ajo-olosuhteisiin kytkimen painalluksella.

  • Kaksoisvalokuvio, Spot/Extra Wide
  • DRL-toiminto (päivävalo, vain 12-tuumaiset mallit)
  • Kaukovalotila VRT (Vector Reflector Technology) valkoisella valolla
  • Laajavalotila PLC (Photon Light Core Technology) valkoisella valolla
  • Valaisimen leveys 30″ (808 mm)
  • Kilpa-autosta innoittamat päätykiinnikkeet
  • Suojaluokka IP68/IP69K
  • 3-napainen Deutsch-liitin
  • Mukana tulee täydellinen relejohtosarja ja käyttökytkin

VRT (Vector Reflector Technology)
Tutustu täysin uuteen VRT (Vector Reflector Technology) -teknologiaan, joka korkeilla nopeuksilla tarjoaa pitkälle kantavan ja laajasti valaisevan valokeilan, joka leviää tien pinnalle. VRT-teknologia heijastaa valoa tehokkaasti, tarjoten optimaalisen näkyvyyden ja turvallisuuden ajonopeuksista huolimatta. Tämä innovatiivinen valaistusratkaisu tekee ajamisesta entistäkin nautinnollisempaa ja turvallisempaa haastavissa olosuhteissa.

PLC (Photon Light Core Technology)
Kun tie katoaa sumuun ja lumeen, Shocker astuu esiin erityisen vaikuttavana valaistusratkaisuna. Siirryttäessäsi laajaan tilaan – PLC (Photon Light Core Technology), Shocker lähettää 170° laajuisen valokuvion, muistuttaen sumuvaloa, mutta tarjoaa huomattavasti voimakkaamman valon ja laajemman kantomatkan. Kuvittele sumuvaloa, joka ulottuu yhtä pitkälle kuin monet nykyaikaiset auton kaukovalot, niin ehkä ymmärrät, miksi Shocker on niin vaikuttava! Tämä valaistus tekee näkyvyydestä huomattavasti paremman sumussa ja lumisateessa, tarjoten samalla vaikuttavan kantomatkan, joka vie valaisun uudelle tasolle.

White/Amber
Kaikissa Shocker-malleissa on valkoinen kaukovalotila, joka on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista valotehoa ja kantomatkaa. Laajan tilan PLC osalta voit valita joko valkoisen tai keltaisen sävyn. Käyttömieltymykset vaihtelevat, mutta yleisesti ottaen valkoinen valo tarjoaa hieman paremman kantomatkan ja värit toistuvat luonnollisesti. Toisaalta keltainen valo luo valaistuksen, joka koetaan vähemmän rasittavana silmille pidemmällä ajomatkalla, vaikka se saattaa hieman uhrautua valotehossa ja värintoistossa. Shocker tarjoaa valinnanvaraa, jotta voit räätälöidä valaistuksen juuri omiin tarpeisiisi ja mieltymyksiisi sopivaksi.

Kilpa-autosta innoittamat sivukiinnikkeet
Kilpa-autoihin kehitetyt äärimmäisen kestävät päätykiinnikkeet on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä ja tarjoamaan Shockereille pystysuuntaisen valokulman säädön.

VRT kaukovalotila
Teoreettinen valovirta: 19260 lm
Mitattu valovirta: 13482 lm
Nimellisteho: 195 W
Virrankulutus: 16,25 A @ 12V DC; 8,13 A @ 24V DC
Valokeila: Spot
Valokeilan pituus: 654 m @ 1 Lux
PLC laajavalotila
Teoreettinen valovirta: 20835 lm
Mitattu valovirta: 14585 lm
Nimellisteho: 300 W
Virrankulutus: 25,0 A @ 12V DC; 12,5 A @ 24V DC
Valokeila: 170° Extra Wide
Valokeilan pituus: 258 m @ 1 Lux
RAKENNE
Runko: Painevalettu 6061 alumiini
Pintakäsittely: Kirkas musta
Linssi: Polycarbonaatti
LUOKITUS
Tiivistysluokitus: IP68 + IP69K

Lisätiedot

LED valosarja

Tuoteryhmä

,

Yksikkö

KPL

Teho (W)

195 W, 300 W

Valokuvio

Spot/170° Extra Wide

Rahdituspaino

0

E-hyväksyntä

Ei