Hi-Lift maastotunkki

Yli 100 vuoden kokemus laadusta - Hi-Lift maastotunkki on kestävä, erittäin monipuolinen tunkki, joka antaa sinun hallita tilanteita, jotka edellyttävät nostamista, työntämistä, vetämistä, vinssaamista ja kiinnittämistä. Hi-Lift maastotunkki on kevyt ja helppo ohjata, sen nimelliskapasiteetti on 4614 lbs (2114 kg) ja testattu kapasiteetti 7000 lbs (3175 kg).

Vain Hi-Lift-tunkit on testattu ja sertifioitu vastaamaan ASME B30.1-2015 kansainvälisen standardin sovellettavia vaatimuksia. Hi-Lift-tunkit on valmistettu kaksiosaisesta kahvasta ja adapterista, joka on rakennettu pidentämään käyttöikää. Halvemmissa jäljitelmissä käytetään yksiosaista muotoilua, joka taipuu helposti, jos sivuttaista painetta kohdistetaan kuormaa nostettaessa.

Hi-Lift maastotunkkimme on suunniteltu auttamaan sinua selviytymään vaativimmissakin tilanteissa - olitpa sitten Moabin autiomaassa, Walesin vuoristossa, Amazonin viidakossa tai Indianan viljelymailla. Täyden valikoiman erityisesti suunniteltuja lisävarusteita. Hi-Lift tunkki on monipuolisin lisävaruste maastoajoneuvoihin / maatiloille/ ajoneuvon pelastamiseen, joita voit ostaa.
6