Vision-X LED-valoilla 5,5-vuoden takuu

Vision-X tarjoaa 5,5-vuoden toiminto takuun kaikille LED-valoille!

Vision-X tarjoaa markkinoiden parhaan takuun LED-valoille! Uskomaton 5,5-vuoden takuu, Vision X ottaa täyden vastuun tuotteistaan ja auttaa varmistamaan turvallisen LED-valo investoinnin.

Vision X valmistaa korkealaatuisia tuotteita käyttäen uusinta teknologiaa. Jokainen komponentti on valittu huolella, huolellisesti suunniteltu ydessä laadunvalvonnan kanssa joka on erittäin tarkka varmistaa LED-valon toiminnan vuosi toisensa jälkeen, jopa kaikkein vaativimmissa olosuhteissa. Kaikesta huolimatta, emme voi aina taata sataprosenttisesti, ettei jotain odottamatonta tapahtuisi LED-valolle. Se  mitä voimme taata on, asiakas saa ensiluokkaista apua ratkaisemaan ongelmatilanteissa vian mahdollisimman joustavasti. Siksi Vision-X tarjoaa 5.5-vuoden takuun kaikille LED-valolle. Tämä tarkoittaa, jos yksi tai useampi diodi lakkaa toimimasta takuuaikana 5,5-vuotta ostopäivästä vaihdamme tuotteen uuteen. 5,5-vuotta tarkoitta noin 50 000 käyttötuntia.
Tämä takuu on voimassa niin kauan kuin tuoteeseen ei ole kohdistunut voimakaita ulkoisia rasituksia jotka voivat vaikuttaa diodin elinikään tai jos LED-valon kaapelia ja liitintä on jollain tapaa muutettu tai käsitelty. Kaikki Vision-X tuotteet on suojattu kosteudelta mukaanlukien kaapeli ja liitin jotka ovat kytketty LED-valoon. Jos kaapeli tai liitin on vahingoittunut, muutettu tai katkaistu, kosteus voi “imeytyä” kaapelia pitkin ja näin tuhota valon.

Jos sinulla Vision-X LED-valo jonka ostopäivä on myöhemmin kuin 11.01.2104 5,5-vuoden takuu on voimassa. Jos yksi tai useampi diodit sammuu tai himmenee, ota meihin yhteyttä. Jos valo täyttää takuuvaatimukset, korvaamme LED-valon mahdollisimman pian uudella tai vastaavalla tuoteella.

1