Vision-X LED-valot

Vision-X on perustettu vuonna 1997 ja on nykyisin yksi Yhdysvaltojen nopeimmin kasvavista yrityksistä!

Vision Motor Sports, sijaitsee Seattlessa, yritys perustettiin vuonna 1997 tehtävänä mullistaa valaisin valmistus. Nykyisin teemme juuri sitä mitä oli suunniteltu. Suunnittelua, tuotekehitystä ja markkinointia johdetaan Vision X USA:n pääkonttorista joka sijaitsee Algona Washington. Vision X Aasiassa tapahtuu tuotteiden valmistus, testaus, ja varastointi logistiikka osaston Vision-X Global Lighting toimesta. Tänään Vision-X kehittää ja markkinoi yhteistyössä kumppaneiden kanssa ympäri maailmaa kaikkein pisimmälle kehittyneitä valaistus tuotteita maailmassa.

Vision-X:n menestyksen avain on ollut tinkimätön laatu, asiakkaiden kuuleminen ja toiveiden toteuttaminen sekä suorituskykyinen tiimimme maailmanluokan insinöörejä, jotka ovat kasanneet yhteen kaikki parhaat ajatukset ja tuoneet ne tuotantoon. Vision-X insinöörit eivät ole koskaan pelänneet tarkastella uudelleen tuotteita löytääkseen keinoja paremmin palvella asiakkaita. Koska suunnittelun lähtökohtana on kuunnella asiakkaiden toiveita sekä ideoita ja siirtää ne Vision-X tuotteisiin edistämään laatua, suorituskykyä ja toimivuutta.

Nykyisin Vision-X Valaistus on kaikkialla. Sotilaallinen, rajavalvonta, ja jopa NASA luottavat Vision-X valoihin ajoneuvoissa, joissa valot eivät voi olla toiseksi parhaita. Vision-X valoihin luotetaan kun yöllä pimeässä näkeminen on tärkeää.

Mutta Vision-X Valaistusratkaisut eivät ole vain ammattilaisille; Vision X tuotelinja on monipuolinen ja on tuoteita saatavilla kaikilla markkinoilla. Vision-X valoja löytyy veneissä, off road ajoneuvoissa, mönkijät, ja henkilä- sekä kuorma-autoissa ja moottoripyörissä. Mitä tahansa tarvitset, Vision-X on tuote, joka täyttää ja ylittää odotukset.

Vision-X, tuotteita parannetaa jatkuvasti, koska tiukka tuotteiden testauksen ja standardien läpäiseminen sitä vaatii. Meidän valot on testattu käyttäen kaikkein tiukinpia testejä mitä on saatavilla, muun muassa NASA:n TORR testilaboratorio. Tässä testissä, valo testattiin 10K (-263 Cº). NASA käyttää Vision-X valoja koska Vision X valaistusratkaisut on tehty kestämään kovimmissa olosuhteissa. Vision X valaisimet on myös tiiviys testattuja, joka testaa kykyä pitää ulkopuolella vesi ja pöly. Isolux testaus (lumenia etäisyyden päässä), tärinätestaus, ja lämpö testaus myös tehdään. Vision X-valot ovat CE-hyväksyttyjä. Edellisten testien ja käyttäjien kokemusten perusteella Vision-X tarjoaa parhaat markkinoilla saatavat valot.

Katso video nykyaikaisesta uudesta Vision-X tehtaasta Etelä-Koreassa.

Vision-X LED-valokoulu, kun haluat tietää kaiken LED-valoista.

Vision-X LED-valoilla 5,5-vuoden takuu, vakuutena laadusta.

1