UUTTA! WARN SERIES G2 HYDRAULIVINSSIT

Uusi hydraulisten vinssien sarja kaikenlaisiin vinssaustöihin.

Ammatti käytössä vinssin tulee toimia luotettavasti koko päivän, päivästä päivään. Niinpä olemme suunnitelleet uudet G2-sarjan hydrauliset vinssit entistäkin lujemmiksi ja helppohuoltoisemmiksi. Niissä on suorituskykyä parantava, entistäkin tehokkaampi vaihteisto. Pienempi huollontarve ja lyhyemmät seisokit tarkoittavat, että työtä tulee tehtyä ja rahaa ansaittua enemmän.

WARN Series G2 on uusinta uutta WARN Industrial planeettavaihdevinssien mallistossa. Uudet moduulirakenteet, parannetut suoritustasot ja kestävyys – parempi kuin koskaan – ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta työt sujuvat. Näiden vinssien kapasiteetit ovat 4082 kg – 8165 kg (9,000 lbs. – 18,000 lbs.) monina erilaisina konfiguraatioina. Spekseistä riippumatta nämä vinssit voivat olla kovimpia koskaan värväämiäsi työntekijöitä.

Huomautus: Köydenohjaimia ei tarkoitus asentaa suoraan vinssiin.  Kuvien esittämässä mallissa on lisävarusteita
 • Konfiguraatioita on enemmän kuin
  koskaan, joten saat varmasti tehtävään
  sopivan vinssin
 • Tuotteisiin tehtyjen parannusten
  ansiosta niiden käyttöikä on pitempi,
  joten pitkällä aikavälillä ne säästävät
  rahaa
 • Parannetun tehon ja suorituskyvyn
  ansiosta saat tehdyksi entistä
  enemmän ja nopeammin
  • Täyttävät standardien EN-14492-1 ja
  SAEJ706 vaatimukset

 1. Uudelleen suunnitellut rummunkannattimet ovat vahvemmat kuin koskaan. Uusi luja rakenne suojaa valua särkymiseltä, ja ruostumatonta terästä olevat kiinnittimet toimivat murtopultteina, joten jos sidetanko sattuu murtumaan, korjaus käy helposti ja nopeasti.
 2. Uuden rakenteen ansiosta kytkimen kiinnitys on erittäin kestävä. Vapaakytkimen uusi 90 asteen liike mahdollistaa kytkimen helpomman etäkäytön.
 3. Tehokas jarru pystyy kannattamaan vinssin koko nimelliskuorman ja toimii ehdottoman varmasti.
 4. Kuulalaakereiden rakenteen ja lentokonelaatuisten erittäin alhaisissa lämpötiloissa toimivien voiteluaineiden ansiosta rumpu pyörii kevyesti kovimmallakin pakkasella, minkä ansiosta vinssejä on helpompi käyttää.
 5. Helppo käyttää, helppo huoltaa, neljään asentoon asennettavat hydraulimoottorit ovat nopeita, tehokkaita, mikä tarkoittaa vähemmän huolto- ja työaikaa.
 6. Kestävä viimeistely suojaa korroosiolta.
 7. Monilta osin parannetun tiivistyksen ansiosta vinssien kotelointitaso on IP-68 / IP69K. Vesitiiviyden ansiosta vinssit ovat luotettavia ja kestävät pitkään kaikenlaisissa olosuhteissa.

HELPOMPIA HUOLTAA JA PIENEMMÄT KÄYTTÖKULUT

Uusien G2-sarjan teollisuustason vinssien modulaarisuus, kustomoitavuus ja monikäyttöisyys ovat uudella tasolla – käytettiinpä niitä mihin tarkoitukseen tahansa. Koska ne ovat entistäkin paremmin konfiguroitavissa, ne voidaan rakentaa juuri sellaisiksi kuin sinä haluat ja yrityksesi haluaa.

105550 HYDRAULIVINSSI WARN SERIES G2 15 HYD, HELPPOKÄYTTÖINEN MEKAANINEN RUMMUN VAPAUTUS
Kytkinlaitteet ovat ulkopuolella, joten niihin pääsee käsiksi nopeasti ja helposti. Olemme lisänneet myös helppokäyttöisen, lyhytiskuisen 90 asteen kytkinkahvan, ja tarjolla on useita erilaisia vapaakytkimiä vapaata kelausta varten. Akseli- ja vivustorakenne on helppo kustomoida käyttäjän tarpeisiin. Voit valita manuaalisen tai paineilma- tai sähkökytkimen, paikallisesti käytettävän tai etäohjattavan.
105660 HYDRAULIVINSSI WARN SERIES G2 18 HYD, MOOTTORIN ASENTO KÄÄNNETTÄVISSÄ
Moottorit voi asentaa tehtaalla neljään asentoon, käyttötarkoituksesta riippuen. Näin voit käyttää enemmän aikaa itse työhön ja vähemmän vinssin kanssa touhuamiseen.
104420 SÄHKÖVINSSI 12V WARN SERIES G2 12 DC, VAIHTEISTO KÄÄNNETTÄVISSÄ
Vaihdelaatikolla on 12 vaihtoehtoista asentoa.
G2-sarjan vinssien osat kuten päätykotelot, rummunkannattimet, rummut, moottorit jne. on nyt standardoitu ja vaihdettavissa keskenään, joten huolto ja korjaus käyvät käden käänteessä
Valitse speksit omalla tavallasi: Valitse sidetangot tarpeen mukaan. Rumpuja on neljä erilaisiin tarpeisiin: 165,1 mm – 317,5 mm (6.5 in – 12.5 in).

SERIES G2 HYD MALLISTO

VALITSE KÄYTTÖÖSI SOPIVIN VAIHTOEHTO