UUTTA! WARN SERIES G2 DC SÄHKÖVINSSIT

Teollisuustason DC-sähkövinssien uusi sukupolvi on valmis töihin.

Uudet G2-sarjan DC-sähkövinssit sopivat ihanteellisesti pelastajille, hinausajoneuvoihin ja muihin tarkoituksiin, jossa sähkövinssi on paras vaihtoehto. Uuden tason suorituskyvyn, kestävyyden ja tehokkuuden ansiosta työt sujuvat nopeasti ja luotettavasti, kerta toisensa jälkeen.

WARN Series G2 on uusinta uutta WARN Industrialin planeettavaihdevinssien mallistossa. Uudet moduulirakenteet, parannetut suoritustasot ja kestävyys – parempi kuin koskaan – ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta työt sujuvat. Näiden vinssien kapasiteetit ovat 4082 kgf – 8165 kgf (9,000 lbs. – 18,000 lbs.) monina erilaisina konfiguraatioina. Spekseistä riippumatta nämä vinssit voivat olla kovimpia koskaan värväämiäsi työntekijöitä.

Huomautus: Köydenohjaimia ei tarkoitus asentaa suoraan vinssiin.  Kuvien esittämässä mallissa on lisävarusteita
 • Konfiguraatioita on enemmän kuin koskaan, joten saat varmasti tehtävään sopivan vinssin
 • Tuotteisiin tehtyjen parannusten ansiosta niiden käyttöikä on pitempi, joten pitkällä aikavälillä ne säästävät rahaa
 • Parannetun tehon ja suorituskyvyn ansiosta saat tehdyksi entistä enemmän ja nopeammin
 • Täyttävät standardien EN-14492-1 ja SAEJ706 vaatimukset
 1. Uudelleen suunnitellut rummunkannattimet ovat vahvemmat kuin koskaan. Uusi luja rakenne suojaa valua särkymiseltä, ja ruostumatonta terästä olevat kiinnittimet toimivat murtopultteina, joten jos sidetanko sattuu murtumaan, korjaus käy helposti ja nopeasti
 2. Uuden rakenteen ansiosta kytkimen kiinnitys on erittäin kestävä. Vapaakytkimen uusi 90 asteen liike mahdollistaa kytkimen helpomman etäkäytön.
 3. Tehokas jarru pystyy kannattamaan vinssin koko nimelliskuorman ja toimii ehdottoman varmasti.
 4. Kuulalaakereiden rakenteen ja lentokonelaatuisten erittäin alhaisissa lämpötiloissa toimivien voiteluaineiden ansiosta rumpu pyörii kevyesti kovimmallakin pakkasella, minkä ansiosta vinssejä on helpompi käyttää.
 5. Voimakkaat sähkö- tai hydraulimoottorit säästävät aikaa kaikissa suurta tehoa vaativissa töissä.
 6. Kestävä viimeistely suojaa korroosiolta. Severe Duty -vinsseissä on kemikaaleja kestävä ja maksimaalisen suojan antava CARC-pinnoite.
 7. Monilta osin parannetun tiivistyksen ansiosta vinssien kotelointitaso on IP-68 / IP69K. Vesitiiviyden ansiosta vinssit ovat luotettavia ja kestävät pitkään kaikenlaisissa olosuhteissa. Severe Duty -mallit täyttävät vaativan MIL-STD-1184-standardin vesitiiviysvaatimukset.
 8. Täysin uusi planeettavaihteisto antaa nopeaa, äänetöntä ja luotettavaa vetovoimaa. Melu- ja tärinätasot ovat jopa 65 % entistä alhaisemmat, joten vinssien käyttö on mukavampaa.
 9. Teollisuustason etäohjaus toimii luotettavasti vuodesta toiseen. Suunniteltu täyttämään tiukat suorituskykyvaatimukset.

105330 HYDRAULIVINSSI WARN SERIES G2 9 HYD, HELPPOKÄYTTÖINEN MEKAANINEN RUMMUN VAPAUTUS
Kytkinlaitteet ovat ulkopuolella, joten niihin pääsee käsiksi nopeasti ja helposti. Olemme lisänneet myös helppokäyttöisen, lyhytiskuisen 90 asteen kytkinkahvan, ja tarjolla on useita erilaisia vapaakytkimiä vapaata kelausta varten. Akseli- ja vivustorakenne on helppo kustomoida käyttäjän tarpeisiin. Voit valita manuaalisen tai paineilma- tai sähkökytkimen, paikallisesti käytettävän tai etäohjattavan.
104540 SÄHKÖVINSSI 24V WARN SERIES G2 15 DC, MOOTTORIN ASENTO KÄÄNNETTÄVISSÄ
Moottorit voi asentaa neljään asentoon, käyttötarkoituksesta riippuen. Näin voit käyttää enemmän aikaa itse työhön ja vähemmän vinssin kanssa touhuamiseen.
105550 HYDRAULIVINSSI WARN SERIES G2 15 HYD, VAIHTEISTON ASENTO KÄÄNNETTÄVISSÄ
Vaihdelaatikolla on 12 vaihtoehtoista asentoa.

G2-sarjan vinssien osat kuten päätykotelot, rummunkannattimet, rummut, moottorit jne. on nyt standardoitu ja vaihdettavissa keskenään, joten huolto ja korjaus käyvät käden käänteessä.
Valitse speksit omalla tavallasi: Valitse sidetangot tarpeen mukaan. Rumpuja on neljä erilaisiin tarpeisiin: 165 mm – 317 mm (6.5 in – 12.5 in).

SERIES G2 DC MALLISTO

Valitse käyttöösi sopivin vaihtoehto