Vision X AeroTech LED-majakka High Profile 36W flex DIN tappikiinnitys

175,00 

Hinta sis. ALV 24%

Yksikkö: KPL

Tuotetunnus: AERO-85615A

Vision X AeroTech LED-majakka 36W flex DIN tappikiinnitys on suunniteltu olemaan kokonsa kirkkaimpia ja näkyvimpiä välähdysmajakoita. Tämä on saavutettu yhdistämällä tarkkoja heijastimia, optiikkaa ja suuritehoisia LED sekä ainutlaatuista ja tyylikästä muotoa, joka tekee niistä näkyvämpiä. AeroTech LED-majakat on suunniteltu tuottamaan sileitä, erittäin näkyviä pyöriviä kuvioita, jotka sopivat kaikkeen siviilikäyttöön.

Kuvaus

Suunniteltu maksimaalista näkyvyyttä varten
Vision X AeroTech LED-majakka 36W flex DIN tappikiinnitys on suunniteltu olemaan kokonsa kirkkaimpia ja näkyvimpiä välähdysmajakoita. Tämä on saavutettu yhdistämällä tarkkoja heijastimia, optiikkaa ja suuritehoisia LED sekä ainutlaatuista ja tyylikästä muotoa, joka tekee niistä näkyvämpiä.

AeroTech® välähdys on suunniteltu tuottamaan sileitä, erittäin näkyviä pyöriviä kuvioita, jotka sopivat kaikkeen siviilikäyttöön.

Aerodynamiikka
Trilobulaarinen muoto mahdollistaa tasaisemman ilmavirran majakan ympärillä, mikä johtaa jopa 60 % pienempään vastukseen kuin pyöreän muotoinen majakka. Todellinen hyöty tästä on pienempi nopea tuulen melu ajon aikana verrattuna pyöreisiin majakoihin.

Kestävyys
Ultraäänihitsattu jalusta tiivistää majakan vedeltä ja pölyltä (IP67). Käytännössä särkymätön, järeä polykarbonaattijalusta tekee jalustasta kevyemmän kuin painevaletut pohjat. Polykarbonaattilinssit ovat käytännössä särkymättömiä ja niissä on käytetty erityistä Makrolon 2607 -materiaalia, joka kestää UV-säteilyä. Puolijohdepiiri tarkoittaa, ettei liikkuvia osia, joten ei mekaanisia vikoja. Tämä huomio yksityiskohtiin mahdollistaa Vision X:n 7 vuoden takuun. Nämä välähdykset on todella suunniteltu toimimaan pidempään.

Päivä/yövalotunnistin
Äärimmäisen kirkkautensa vuoksi AeroTech LED-majakoissa on myös integroitu kirkkaudentunnistin, joka vaihtaa automaattisesti vilkkuvaloa suuren ja alhaisen tehon tilojen välillä. Tämä varmistaa, että välkkyvä valo ei häikäise tienkäyttäjiä tai työntekijöitä yöllä tai hämärässä. Lisäksi AeroTech -sarjassa on kytkentäjohto, joka mahdollistaa manuaalisen päivä/yö-valinnan ja lisää käytön joustavuutta.

TEKNINEN ERITTELY
AERO-85615A
Paino 0,740kg
Asennus Flex DIN tappikiinnitys
LED:t 36x 1W
Valokuvio 5 toimintoa
Teho 36W
Virta 1,0A pyörivä @12V / 1,6A välähdys @12V
Käyttöjännite 10-33V DC
Käyttölämpötila -30°C – +60°C
Käyttöikä 50 000 tuntia
Runko Polykarbonaatti
Linssi Polykarbonaatti, kirkas
Leveys 105mm
Korkeus 224mm
Syvyys 130mm
Isku/värinä ISO 16750-3
Hyväksynnät CE, ROHS, REACH
Tiivistys IP-67
ECE hyväksyntä ECE R65 TA2, ECE R10
EMC vaatimustenmukaisuus CISPR25 Class 3
SAE vaatimustenmukaisuus J845 Class 1, W3-1

Lisätiedot

Yksikkö

KPL