Vision X AeroTech HD LED-majakka 90W tasokiinnitys

185,00 

Hinta sis. ALV 24%

Yksikkö: KPL

Tuotetunnus: AERO-85618A

Vision X AeroTech HD LED-majakka 90W DNA:n pohjalta Aerotech Heavy Duty LED-majakat ovat vieläkin näkyvämpiä, kestävämpiä ja mukautuvampia kuin niiden pienemmät sisarukset. Suuremman profiilin ja suuremman valotehonsa ansiosta AeroTech Heavy Duty -vilkkuvalo on ihanteellinen suurempiin ajoneuvoihin. Uusi luja pohja ja linssin tiiviste mahdollistaa AeroTech Heavy Duty -vilkkujen menestymisen ankarimmissa ympäristöissä.

6 varastossa

Kuvaus

Vision X AeroTech HD LED-majakka 90W

  • Suurempi profiili lisää näkyvyyttä kaikissa olosuhteissa
  • Tukevampi muotoilu painevaletulla alumiinipohjalla
  • Tärinä ja iskut testattu ISO- ja MIL standardien mukaisesti
  • Korkeampi IP-luokitus (IP67 + IP69K)

Näkyvyys
Varoitusvalon ensisijainen tehtävä on nähdä. Vision X AeroTech HD LED-majakka 90W ainutlaatuinen kolmiomainen muoto luo suuremman vaakasuoran näkyvän valon pinta-alan. Tämä suurempi valaistusalue merkitsee parempaa näkyvyyttä ja turvallisempaa työpaikkaa.

Aerodynamiikka
Trilobulaarinen muoto mahdollistaa tasaisemman ilmavirran majakan ympärillä, mikä johtaa jopa 60 % pienempään vastukseen. Todellinen hyöty tästä on pienempi nopean tuulen melu ajon aikana verrattuna pyöreisiin majakoihin.

Päivä-/yövalotunnistin
Äärimmäisen kirkkautensa vuoksi AeroTech LED-vilkkuvaloissa on myös integroitu valotunnistin, joka vaihtaa automaattisesti vilkkuvaloa suuren ja alhaisen tehon tilojen välillä. Tämä varmistaa, että välkkyvä valo ei häikäise tienkäyttäjiä tai työntekijöitä yöllä tai hämärässä. Lisäksi AeroTech -sarjassa on kytkentäjohto, joka mahdollistaa manuaalisen päivä/yö-valinnan ja lisää käyttäjän joustavuutta.

Testattu kovemmin pidempään.
AeroTech HD ylittää kestävyyden. Ensinnäkin painevaletun alumiinipohjan käyttö tekee niistä kestävämpiä tärinää ja iskuja vastaan. Tämän todistamiseksi ne on testattu tärinän (IEC 60068-2-64) ja mekaanisen iskun (ISO 16750-3) varalta, mutta niille on myös suoritettu vielä tiukempi sotilaallinen tärinätesti MIL-STD-810G. Toiseksi pohjaa ja linssin tiivistettä on vahvistettu varmistamaan IP67:n lisäksi myös IP69K:n, mikä tarkoittaa, että ne voidaan pestä korkealla lämmöllä, mikä sopii erinomaisesti teollisuus- ja kaivossovelluksiin, joissa ajoneuvot likaantuvat erittäin paljon. Nämä kaksi avaintekijää lisättynä kaikkiin DNA-sarjassa mainittuihin tekijöihin tekevät näistä majakoista ihanteellisia kaikkiin sovelluksiin aina maanpäällisiin ja maanalaisiin kaivossovelluksiin, joissa olosuhteet ovat vaikeimmat.

TEKNINEN ERITTELY
AERO-85618A
Paino 0,616kg
Asennus Tasokiinnitys, 3-pulttia
LED:t 18x 5W
Valokuvio 5 toimintoa
Teho 90W
Virta 1,1A pyörivä @12V / 2,4A välähdys @12V
Käyttöjännite 10-33V DC
Käyttölämpötila -30°C – +60°C
Käyttöikä 50 000 tuntia
Runko Alumiini
Linssi Polykarbonaatti, kirkas
Leveys 155mm
Korkeus 160mm
Syvyys 155mm
Isku/värinä ISO 16750-3, MIL-STD-810G
Hyväksynnät CE, ROHS, REACH
Tiivistys IP-67 / IP-69K
ECE hyväksyntä ECE R65 TA2, ECE R10
EMC vaatimustenmukaisuus CISPR25 Class 3
SAE vaatimustenmukaisuus J845 Class 1, W3-1

Lisätiedot

Yksikkö

KPL