Hi-Lift

Yli 100 vuoden kokemus laadusta - Hi-Lift Jack on kestävä, erittäin monipuolinen tunkki, joka antaa sinun hallita tilanteita, jotka edellyttävät nostamista, työntämistä, vetämistä, vinssaamista ja kiinnittämistä. Hi-Lift Jack on kevyt ja helppo ohjata, sen nimelliskapasiteetti on 4614 lbs (2114 kg) ja testattu kapasiteetti 7000 lbs (3175 kg).

Vain Hi-Lift-tunkit on testattu ja sertifioitu vastaamaan ASME B30.1-2015 kansainvälisen standardin sovellettavia vaatimuksia. Hi-Lift-tunkit on valmistettu kaksiosaisesta kahvasta ja adapterista, joka on rakennettu pidentämään käyttöikää. Halvemmissa jäljitelmissä käytetään yksiosaista muotoilua, joka taipuu helposti, jos sivuttaista painetta kohdistetaan kuormaa nostettaessa.

Maastotunkkimme on suunniteltu auttamaan sinua selviytymään vaativimmissakin tilanteissa - olitpa sitten Moabin autiomaassa, Walesin vuoristossa, Amazonin viidakossa tai Indianan viljelymailla. Täyden valikoiman erityisesti suunniteltuja lisävarusteita. Hi-Lift tunkki on monipuolisin lisävaruste maastoajoneuvoihin / maatiloille/ ajoneuvon pelastamiseen, joita voit ostaa.
15