Atlok Oy siirtyy osaksi Rindab-konsernia

Ajoneuvoihin liittyvien teknisten laitteiden ja lisävarusteiden maahantuonti- ja myyntiliike Atlok Oy on siirtynyt osaksi ruotsalaista Rindab-konsernia. Jatkossa Atlok keskittyy tuotteiden myyntiin ja markkinointiin. Tuotteiden varastonnin, jakelun ja laskutuksen hoitaa Rindab.

Sekä Atlokin että Rindabin tuotevalikoima koostuu arvostettujen ja tunnettujen kansainvälisten valmistajien merkkituotteista, kuten Warn, Vision X, Decked, Eljo ja Factor 55. Atlokin tuotevalikoima tulee kasvamaan lähikuukausina merkittävästi uusien edustuksien myötä, joista tiedotetaan myöhemmin. Jo nyt kaikki Rindabin tuotevalikoimassa olevat tuotteet ovat tilattavissa Atlokin kautta.

Atlokin Suomen varasto siirtyy kokonaisuudessaan Ruotsiin Rindabille. Toimitusaika Ruotsin varastosta jälleenmyyjälle on 2-4 arkipäivää. Siirtymäaikana tuotteita toimitetaan ensisijaisesti Suomen Atlokin varastosta, ja Atlok laskuttaa nämä tuotteet. Tuotteet, joita ei Suomen varastossa ole, toimitetaan ja laskutetaan Rindabilta. Atlok ei tule enää tilaamaa tuotteita Suomen varastoon, vaan kaikki toimitukset tulevat jatkossa Ruotsin varastosta. Ensimmäiset toimitukset Ruotsista ovat jo lähteneet asiakkaille. Kokonaisuudessaan kaikki logistiikka ja laskutus siirtyvät 31.1.2023 mennessä Ruotsiin.

Atlok Oy:n Ari Salin ja Rindab Ab:n Christian Rindö

Atlok Oy:n toimitusjohtaja Ari Salinin mukaan tiiviillä yhteistyöllä Rindab Ab:n kanssa tehostetaan toimitusta ja säästetään logistiikkakuluissa. Hyödyntämällä Rindabin modernia logistiikkajärjestelmää myös Suomessa, Atlok voi keskittyä myyntiin ja markkinointiin. – Odotan innolla ensivuoden alkua, kun siirtymävaihe on ohitse ja pääsemme keskittymään ydinosaamiseemme eli teknisten tuotteiden myyntiin, Salin sanoo.

Rindab Ab:n keskusvarasto

Rindab AB:n toimitusjohtaja Christian Rindö toteaa, että covid-tilanteen, Ukrainan sodan ja inflaation takia on tärkeämpää kuin koskaan työskennellä pitkän aikavälin suunnitelman mukaisesti ja samalla tehdä nopeita liikkeitä välttääkseen markkinoiden kolhut. – Voidaksemme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla Atlok Oy ja Rindab AB päättivät yhdistää voimansa Ruotsin ja Suomen markkinoille. Tämä tekee meistä vahvemman kumppanin asiakkaillemme entistä korkeammalla palvelu- ja toimitustasolla, toteaa Rindö.

Rindab Ab on 70-luvulla perustettu perheyritys, jonka tuotevalikoima on kasvanut laajaksi: tuotevalikoimassa on yli 20 000 tuotetta ja yli 20 tuotemerkkiedustusta. Rindab on ensiasennustoimittajana mm. Volvo Carsille, Volvo Truckille ja Scanialle sekä lukuisille muille työkone- ja venevalmistajille. Sen tuotteita käytetään myös poliisivoimissa, ambulanseissa ja pelastuskalustossa sekä armeijakalustossa. Rindabilla on ISO-9001:2015-, ISO-14001:2015- ja ISO-45001:2018-sertifikaatit, ja sillä korkein AAA-luottoluokitus. Rindabin toimitilat sijaitsevat vajaan 20 km päässä Tukholman keskustasta Saltsjö-Boossa.

Mikäli kysyttävää toimituksista voitte olla yhteydessä suoraan Atlok Oy/Ari Salin, ari@atlok.fi tai Rindab Ab/Christian Rindö, christian@rindab.se

Tutustu Atlok tuotteisiin tästä.

Rindab tuotteet löydät täältä.