Hinta

Tarjoustuote

Teho

Muoto

Koko

Asennus

Maastoautoon

Warn vinssit maastoautoihin - suurimmalta vinssitoimittajalta

STANDARD DUTY SARJA | Suorituskykyä edulliseen hintaan

VR EVO mallisarjan vinsseissä on IP68-tasoinen vesitiivis rakenne, ultraluotettava Albright®-kontaktori siirrettävän ohjauskotelon sisällä sekä ajanmukainen kaksi-yhdessä-kaukosäädin käyttämistä helpottamaan.  VR EVO -sarjan vinssien köysi liikkuu vauhdilla ja ne käyttävät virtaa varsin kohtuullisesti. Ne ovat meidän kaikkien aikojen vahvimpia vakiovinssejämme, jotka näyttävät auton keulalla tyylikkäiltä, ja jotka eivät edullisuutensa ansiosta kaada budjettiasi.

PREMIUM SARJA | Näyttävä nykyaikainen muotoilu, viimeisintä vinssitekniikkaa

Warn Zeon sähkövinssien muotoilu ja ominaisuudet ovat ennen näkemättömiä. Huippuominaisuuksilla ja kellon tarkalla työllä valmistetut Zeon vinssit ovat vesitiiviitä ja IP68 luokitettuja.

ULTIMATE PERFORMANCE SARJA | Varustettu viimeisimmällä vinssitekniikalla ja parhailla ominaisuuksilla

Warn Zeon Platinum 12V sähkövissit omaavat ennen näkemättömiä ominaisuuksia. Uusi älykäs langaton kauko-ohjaus yhdistettynä kauko-ohjattuun vaijerirummun vapautukseen sekä Zeon vinssien tutut huippuominaisuudet tekevät näistä vinsseistä ainutlaatuisia jokaisen unelma vinssejä.

CLASSIC SARJA | Legendaariset vinssimallit

Warn Classic -sarjan 12V sähkövinssit edustavat legengaarisia ja pitkänajan myyntihittimalleja päivitettynä tämän päivän tekniikalla.

HEAVYWEIGHT SARJA | Järeät työkalut suurinpiin maastureihin

Warn Heavyweight -sarjan sähkövinssit järeään käyttöön kun painolla ja koolla ei ole merkitystä, vain tehot ratkaisevat.

Näytä:

18