Rajaa valintaa

Hinta

Tarjoustuote

Teho

Muoto

Koko

Asennus

Mönkijän lisävarusteet

Mönkijän lisävarusteet löydät kattavasta valikoimastamme. Valikoimaamme kuuluvat vinssit, tarvikkeet vinssaukseen, puskulevyt, kauhasarjat, LED-valot, laukut, laatikot, korit, maataloustarvikkeet ja paljon muuta. Tuotemerkkejämme ovat Warn, Kolpin, Vision-X ja Marlow Ropes. Laadukkaat ja kestävät mönkijän lisävarusteet auttavat Sinua saamaan kaiken hyödyn ja ilon irti mönkijästäsi tai kaksipaikkaisesta maastoajoneuvostasi. Erinomaisen Warn sähkövinssin avulla vedät jumiin jääneen mönkijäsi irti mudasta tai vedät kaatuneen puun pois mökkitieltäsi. Kun sinulla on mönkijässä sähkövinssi tarvitset myös lisävarusteet vinssaukseen kuten jatkoköyden, väkipyörän, sakkeleita ja vetoliinoja. Jos sinulla on jo vinssi mönkijässäsi, niin ilman edellä mainittuja lisävarusteita et yksinkertaisesti tule toimeen. Nykyisin usein vinssin teräsvaijeri on korvattu nykyaikaisella kevyellä ja turvallisella synteettisellä köydellä. Synteettinen köysi on käyttäjäystävällinen ja erittäin luja vaihtoehto teräsvaijerille. Erityisesti puskulevykäyttöön suosittelemme sähkövinssiin synteettistä köyttä.
Mönkijä Vinssit jokalähtöön - Warn ProVantage tai Vantage sarja
Jos sinulla on mönkijä tai rinnakkai istuttava SxS, nämä tuotteet on sinua varten. Esittelemme teille uuden kokoonpanon kestäviä ja luotettavia tuotteita toisin kuin mitään muuta. Kaikki on suunniteltu sinua varten - hauskempaa, tee työsi helpommalla ja nopeammin kuin koskaan olet sen ajatellut olevan mahdollista.Esittelyssä kaksitoista uutta mönkijä vinssiä Warn ProVantagen johdolla, esteitä ei ole maastossa oli sitten edessä mäki tai suo. Puolestanssa Warn Vantage vinssi mallisto tarjoaa luetettavuutta edulliseen hintaa.Yhdessä Warn muiden tuotteiden kanssa kuten puskulevyt ja valot saat mönkijästäsi kaiken irti. Kaikki Warn tuotteet on suunniteltu vastaamaan korkeimpia odotuksiasi. Koska me ajamme kuten sinä - all out every time!
Mönkijän lisävarusteet – Warn puskulevyt
Warn puskulevyillä puolestaan teet tehokkaasti ja nopeasti pihasi lumityöt tai kesäaikaan levität multakasan nurmikolle. Meiltä löytyy laaja valikoima hienoja lisävarusteita Warn puskulevyyn kuten sähköinen kulmansäätö ja kauhasarja. Näillä lisävarusteilla valjastat puskulevysi vielä entistä monipuolisempaan käyttöön.
Mönkijän lisävarusteet – Led-Valot
Meillä pohjolassa on pitkä pimeä aika jolloin tarvitset lisävaloa käyttäessä mönkijää maastossa tai tieliikenteessä. Vision-X LED-valot tarjoavat kirkkaan vaihtoehdon lisävaloiksi tai työvaloiksi. LED-valojen pieni virrankulutus ja pieni koko on omiaan mönkijöihin joissa virtaa ja tilaa on rajoitetusti käytettävissä. Erilaisissa kuljetus laatikoissa, laukuissa ja koreissa kuljetat tarvittavat työkalut, tarvikkeet tai eväät ja vaihtovaatteet työmaalle tai leiripaikalle. Nykyisin mönkijöihin on myös saatavilla mönkijän taakse asennettava traktoreista tuttu 3-pistenostin johon voit liittää erilaisia työkaluja kuten esim. auran, lautas- tai joustopiikkiäkeen. Näitä erinomaisia lisävarusteita käyttävät kaikki mönkijöillä maastossa liikkuvat eri alojen ammattilaiset sekä vapaa-ajan käyttäjät niin huviin kuin hyötyyn. Suuri käyttäjäkunta on myös kiinteistöhuolto yhtiöt, verkonrakentajat, puolustusvoimat, rajavartiolaitos, pelastusviranomaiset, maanviljelijät sekä metsänhoitajat.
Tutustu siis valikoimaamme ja tilaa mönkijän lisävarusteet suoraan verkkokaupastamme.
327